• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Сучасній школі – сучасну їдальню: від гасла до реального втілення мрії Брав участь

Доданий
03.09.2020
Номер
70
Шкільні заклади

Приведення матеріально – технічної бази шкільної їдальні у відповідність до сучасних санітарно – гігієнічних вимог організації харчування здобувачів освіти у КЗШ №52. Адже, як визнають науковці, всі хвороби людини прямо чи опосередковано пов’язані з харчуванням.

Автор проєкту
Олена
Олена Тишко
Бюджет
1 371 411 грн
Розрахунок бюджету
Район
Покровський
Адреса
вул. Едуарда Фукса (Тухачевського), 7, Кривий Ріг

Опис

Проблема

Приведення матеріально – технічної бази шкільної їдальні у відповідність до сучасних санітарно – гігієнічних вимог організації харчування здобувачів освіти; впровадження системи безпечності харчової продукції ХАСП, яка покликана зробити харчування дітей максимально безпечним.
Головні проблеми, на розв’язання яких спрямовано проект. Їдальня - одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це і місце для прийому їжі, і територія відпочинку, де мають панувати комфорт, позитивна атмосфера та повинні головувати санітарно – гігієнічні норми. Кольорова гама приміщень, якість меблів та їх зручне розташування, загальний дизайн приміщення, сучасне технічне обладнання все це є запорукою створення справжньої зони комфорту в шкільному середовищі, гарантією збереження здоров'я здобувачів освіти.

Мета проєкту

Створення сучасної їдальні, забезпечення школярів здоровим, повноцінним харчуванням. Зробити шкільний простір цікавим, максимально безпечним та корисним для дітей.

Очікувані результати

Короткотривалі результати: 1) модернізація кухонного обладнання їдальні закладу; 2) збільшення кількості виробленої продукції; 3) підтримання оптимальної температури гарячих страв; 4) покращення якості кондитерських та кулінарних виробів.
Перспективні наслідки реалізації проекту: 1) забезпечення повноцінним харчуванням всіх учасників освітнього процесу; 2) зниження енерговитрат; 3) досягнення відповідності роботи харчоблоку санітарним вимогам та вимогам техніки безпеки.

План заходів з реалізації проєкту

1) придбання сучасного енергоефективного кухонного обладнання та заміна застарілого; 2) придбання необхідних кухонних електроприладів; 3) придбання набору спеціального посуду для індукційних плит; 4) проведення поточних ремонтних робіт в харчоблоці та обідній залі; 5) придбання меблів для харчоблоку та обідньої зали; 6) заміна сантехнічного обладнання; 7) використання потужностей кухонного обладнання для забезпечення повноцінного харчування всіх учасників освітнього процесу, підтримання оптимальної температури гарячих страв і збереження свіжими салатів; 8) економія електроенергії та державних коштів.

Фотографії