• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

«ЯКІСНЕ ХАРЧУВАННЯ – УСПІШНИЙ УЧЕНЬ» (заміна обладнання та ремонт харчоблоку КПНЛ) Брав участь

Доданий
12.10.2017
Номер
92
Енергозбереження

Враховуючи напруженість навчально-виховного процесу для учнів і працівників КПНЛ КМР, забезпечення якісного харчування, виникла проблема модернізації обладнання та ремонту харчоблоку закладу. Це дасть змогу підвищити якість страв, сприятиме економії бюджетних коштів на електроенергію, так як нове обладнання енергоефективне, та позитивно впливатиме на стан здоров’я ліцеїстів.

Автор проєкту
Ганна
Ганна Труханенко
Бюджет
374 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Саксаганський
Адреса
вул. Володимира Великого (Мелешкіна), 32А, Кривий Ріг

Опис

Проблема

Проблема збереження життя і здоров’я учасників навчально-виховного процесу, забезпечення їх якісним гарячим харчуванням набуває для ліцею особливого значення. Навчально-виховний процес у ліцеї розпочинається о 8.30 і закінчується о 17.00. У закладі навчаються діти, здібні до вивчення предметів природничо-математичного напряму, отже, інтелектуальне навантаження досить велике, і якість харчування повинна задовольняти потреби учнів і працівників ліцею. Але обладнання харчоблоку застаріле, 1966-1970 років випуску, споживає велику кількість електроенергії, часто виходить з ладу. Виникла необхідність у ремонті приміщення харчоблоку і заміни застарілого обладнання на нове.

Мета проекту

Головною метою проекту є впровадження енерго - та ресурсозбереження в Криворізькому природничо-науковому ліцеї КМР шляхом заміни старого обладнання харчоблоку на сучасне, що в свою чергу сприятиме економії бюджетних коштів на електроенергії та підвищення якості страв.

Очікувані результати

Внаслідок реалізації проекту зменшаються комунальні витрати на утримання навчального закладу: нове обладнання потребуватиме меншу кількість електроенергії у зв’язку з тим, що має меншу потужність. Відбудеться економія витрат бюджетних коштів на поточні ремонти: ремонт та фарбування стелі, стін, підлоги харчоблоку, старого обладнання. Проект дозволить оновити приміщення і обладнання харчоблоку, покращиться якість страв.

План заходів з реалізації проекту

Реалізація Проекту із заміни обладнання і ремонту харчоблоку виконується в кілька етапів. На першому етапі, на підставі проектно-кошторисної документації, складеної до початку реалізації проекту, здійснюється демонтаж старого обладнання, кахельної плитки. На другому етапі готуються стіни і підлога до укладання плитки, місця підключення нового обладнання. На третьому етапі здійснюється укладання кахельної плитки, фарбування стін і стелі, монтаж електромережі. На четвертому етапі здійснюється монтаж обладнання. На п’ятому етапі здійснюється підключення обладнання до мережі. На шостому етапі здійснюється установка столів і стелажу.