• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

"МастерШеф на базі КЗ "ДНЗ №190"КМР" Реалізований

Доданий
09.10.2017
Номер
21
Енергозбереження

Однією з умов гармонійного розвитку дитини – є збалансоване та повноцінне харчування. Більшість обладнання на харчоблоці було встановлено ще з моменту заснування закладу, а це 35 років тому. А відсутність деякого обладнання не дає змогу на 100% дотримуватись оптимального режиму харчування дітей. Відсутність витяжок поширює запах на весь дошкільний заклад. До того ж,обладнання не є енергоефективним

Автор проєкту
Віктор
Віктор Майстренко
Бюджет
317 885 грн
Розрахунок бюджету
Район
Саксаганський
Адреса
мкрн. Сонячний, 8А, Кривий Ріг

Опис

Проблема

Маленькі мешканці м-ну Сонячний кожного ранку з посмішкою крокують до дитячого садка, а батьки впевнено та спокійно працюють, знаючи, що діти в надійних професійних руках. Однією з умов гармонійного розвитку дитини – є збалансоване та повноцінне харчування. Різноманітність та якість їжі для наших дітей, в основному залежить від обладнання, на якому готують наші кухарі. На жаль, більшість обладнання на харчоблоці було встановлено ще з моменту заснування закладу, а 35 років тому. А відсутність деякого обладнання не дає змогу на 100% дотримуватись оптимального режиму харчування та збалансованості дитячого раціону. Відсутність витяжок поширює запах на весь дошкільний заклад. До того ж, обладнання не є енергоефективним, що є дуже актуальним на даний час.

Мета проекту

Покращити умови приготування їжі в дошкільному закладі. Урізноманітнити дитячий раціон.Знизити енергозатрати.

Очікувані результати

Після встановлення нового обладнання в харчоблоці дошкільного закладу є можливість приготування більшої кількості смачної та здорової їжі для малюків, запахи не розповсюджуються по всьому садку, споживання енергоносіїв знизились. Замінивши повністю кухонне обладнання, садочок зможе багато років готувати здорову їжу для багатьох поколінь дітей, економити енергоносії.

План заходів з реалізації проекту

Перелік заходів: - закупка нового обладнання; - встановлення нового кухонного обладнання